Οδηγός καταχώρησης προσφορών & προϊόντων

Προβληθείτε στους αναγνώστες μας

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου επιλέγουν την ιστοσελίδα μας για να ενημερωθούν για τα τουριστικά νέα σε Ελλάδα και εξωτερικό ή να κάνουν online κρατήσεις ή να σχεδιάσουν online το ταξίδι τους αξιοποιώντας στον σχεδιαστή ταξιδιού του bookingmarkets.net. Μπορείτε να παρουσιάσετε τις υπηρεσίες τουρισμού που προσφέρετε και να τους δελεάσετε με τις προσφορές σας και τα προϊόντα σας.

Δείτε τους πελάτες σας να αυξάνονται

Μέσα από την σελίδα μας, δίνουμε την ευκαιρία στους χρήστες του διαδικτύου να ενημερώνονται για τις τρέχουσες προσφορές σας ή προϊόντα και να επικοινωνούν άμεσα μαζί σας χωρίς μεσάζοντες δίνοντάς σας την δυνατότητα να αυξήσετε το πελατολόγιό σας και ειδικότερα σε περιόδους που το χρειάζεστε.

Είδη προσφορών στο bookingmarkets

H bookingmarkets παρουσιάζει προσφορές που αφορούν όλους τους τομείς υπηρεσιών που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Διαμονή

Καταχωρήστε προσφορές των ξενοδοχείων σας ή των ενοικιαζόμενων δωματίων σας. Προβάλλετε των χώρο σας και δελεάστε τους πελάτες με την προβολή των δωματίων και των υπηρεσιών σας σε εκπτωτική τιμή.

Εστιατόρια

Προσφέρετε στους επισκέπτες μας κρατήσεις για τα εστιατόρια σας, προβάλλετε τον χώρο σας και παρουσιάστε την ειδική προσφορά του του μενού σας

Bar

Δώστε εναλλακτικές προσφορές για νυχτερινή έξοδο, παρουσιάστε τον χώρο σας, εντυπωσιάστε με τα ποτά σας και αυξήστε τους πελάτες σας.

Είδη προϊόντων στο bookingmarkets

H bookingmarkets παρουσιάζει προϊόντα που αφορούν όλους τους τομείς του τουρισμού.

Η bookingmarkets προσφέρει στους αναγνώστες της προϊόντα τουρισμού, σουβενίρ, κοσμήματα, χάρτες, οδηγούς κ.α.

Ανάρτηση προσφορών & προϊοντων στο bookingmarkets.net

Προσπαθούμε να έχουμε πάντα τους καλύτερους συνεργάτες και να παρέχουμε στους επισκέπτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες

Εγγραφή – ανάρτηση προσφοράς

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής με όλα τα στοιχεία σας και τον προσωπικό σας κωδικό . Στη συνέχεια μπορείτε να δημιουργήσετε την προσφορά ή προϊόν που επιθυμείτε. Οδηγίες για τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε για την ανάρτηση μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Έγκριση

Η ομάδα του Bookingmarkets θα έλέγξει την εγγραφή και την προσφορά ή το προϊόν σας και θα την εγκρίνει εφόσον ανήκετε στις επιχειρήσεις που παρέχουν οποιασδήποτε μορφής τουριστικές υπηρεσίες και το περιεχόμενο της ανάρτησής σας δεν εμπεριέχει υλικό προσβλητικό, άσεμνο, ρατσιστικό ή άσχετο με το περιεχόμενο του bookingmarkets.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή σας μπορείτε να αγοράσετε από τα διαφορετικά πακέτα που προσφέρουμε για την προβολή των προσφορών & προϊόντων σας.

Ανάρτηση προσφορών

Κάθε προσφορά πρέπει να έχει:

Τίτλο
Σύντομη Περιγραφή
Κεντρική φωτογραφία
ΦώτοGallery

Κατηγορία
Αρχική Τιμή
Τιμή προσφοράς
Περίοδος προσφοράς (προαιρετικό)

Λεπτομερής περιγραφή
Ετικέτες

Οι διαχειριστές ενημερώνονται για την ανάρτησή σας και μέσα σε λίγα λεπτά η προσφορά ή το προϊόν σας δημοσιοποιείται

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password