Οδηγίες καταχώρησης επιχείρησης

Προβληθείτε στους αναγνώστες μας

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου επιλέγουν την ιστοσελίδα μας για να ενημερωθούν για τα τουριστικά νέα σε Ελλάδα και εξωτερικό ή να κάνουν online κρατήσεις ή να σχεδιάσουν online το ταξίδι τους αξιοποιώντας στον σχεδιαστή ταξιδιού του bookingmarkets.net. Μπορείτε να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε και να τους δελεάσετε.

Δείτε τους πελάτες σας να αυξάνονται

Μέσα από την σελίδα μας, δίνουμε την ευκαιρία στους χρήστες του διαδικτύου να ενημερώνονται για τις επιχειρήσεις σας και να επικοινωνούν άμεσα μαζί σας χωρίς μεσάζοντες δίνοντάς σας την δυνατότητα να αυξήσετε το πελατολόγιό σας και να ενημερώσετε τους αναγνώστες μας για τις υπηρεσίες σας.

Είδη επιχειρήσεων στο bookingmarkets

H bookingmarkets παρουσιάζει επιχειρήσεις που αφορούν όλους τους τομείς υπηρεσιών που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Διαμονή

Καταχωρήστε το ξενοδοχείο σας ή τα ενοικιαζόμενα δωματία σας. Προβάλλετε των χώρο σας και δελεάστε τους πελάτες με την προβολή των δωματίων και των υπηρεσιών σας.

Εστιατόρια

Προσφέρετε στους επισκέπτες μας προτάσεις για τα εστιατόρια, προβάλλετε τον χώρο σας και παρουσιάστε το μενού σας

Bar

Δώστε εναλλακτικές για νυχτερινή έξοδο, παρουσιάστε τον χώρο σας, εντυπωσιάστε με τα ποτά σας και αυξήστε τους πελάτες σας.

Αυτοκίνητα

Προβάλλετε την επιχείρησή σας, αναρτήστε τις υπηρεσίες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου και αυξήστε το πελατολόγιό σας δελεάζοντας τους επισκέπτες μας

Σκάφη

Βρείτε πελάτες που ενδιαφέρονται για κρουαζιέρες ή ενοικιάσεις σκαφών, παρουσιάστε μια εναλλακτική μορφή διακοπών και διασκέδασης και προσφέρετε πολυτέλεια με τις δικές σας υπηρεσίες

Εκδρομές

Παρουσιάστε την επιχείρησή σας και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για τις εκδρομές που οργανώνετε.

Μουσεία

Προβάλλετε μουσείακαι εκθέσεις και ενημερώστε τους επισκέπτες μας για τους πολιτιστικούς χώρους που μπορούν να επισκεφθούν

Εγγραφή επιχειρήσεων στο bookingmarkets.net

Προσπαθούμε να έχουμε πάντα τους καλύτερους συνεργάτες και να παρέχουμε στους επισκέπτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες

Εγγραφή – ανάρτηση προσφοράς

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής με όλα τα στοιχεία σας και τον προσωπικό σας κωδικό . Στη συνέχεια μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ της επιχείρησης που επιθυμείτε. Οδηγίες για τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε για την ανάρτηση μιας προσφοράς μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Έγκριση

Η ομάδα του bookingmarkets θα έλέγξει την εγγραφή και την ανάρτησή σας και θα την εγκρίνει εφόσον ανήκετε στις επιχειρήσεις που παρέχουν οποιασδήποτε μορφής τουριστικές υπηρεσίες και το περιεχόμενο της ανάρτησής σας δεν εμπεριέχει υλικό προσβλητικό, άσεμνο, ρατσιστικό ή άσχετο με το περιεχόμενο του bookingmarkets.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή σας μπορείτε να αγοράσετε από τα διαφορετικά πακέτα που προσφέρουμε για την προβολή της επιχείρησής σας.

Ανάρτηση προσφορών

Κάθε προσφορά πρέπει να έχει:

Επωνυμία
Περιγραφή
Φωτογραφία προφίλ

ΦώτοGallery
Κατηγορία
Υπηρεσίες

Video
Χαρτης
Τρόποι επικοινωνίας

Οι διαχειριστές ενημερώνονται για την ανάρτησή σας και μέσα σε λίγα λεπτά η επιχείρησή σας δημοσιοποιείται

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password