HIRE CARS CRETE CAR RENTAL

 • Καινούργια αυτοκίνητα – Μοντέλα 2015- 2016
 • Δωρεάν Παράδοση/Παραλαβή από/πρός το Αεροδρόμιο-Ξενοδοχεία
 • 24 ώρες οδική βοήθεια σε όλο το νησί
 • Μικρές τέντες jeep, οδικούς χάρτες, παιδικά καθίσματα.
 • ΙΔΡΥΣΗ
  Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1979 ως ιδιωτική επιχείρηση. Μετά από 15 έτη σταθερής ανοδικής ανάπτυξης αποφασίσαμε να την μετατρέψουμε σε ανώνυμη εταιρεία. Αυτή η απόφαση λήφθηκε μετά από τη γρήγορη πρόοδο της εταιρίας που έχει σχέση όχι μόνο με τα αυτοκίνητα και τα γραφεία αλλά και με το προσωπικό, τον κύκλο εργασιών κ.λπ. Κατά συνέπεια είχαμε όλα, τα οποία απαιτήθηκαν – υποδομή και κεφάλαιο – προκειμένου να μετατραπεί η οικονομικά υγιής εταιρία μας σε ανώνυμη εταιρεία.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
  H Hire Cars Crete παρέχει τις υπηρεσίες της στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι υπηρεσίες μας είναι υψηλού επιπέδου. Η αξιοπιστία μας και τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές μας είναι τα χαρακτηριστικά μας. Πολύ σύντομα μπαίνουμε στο πεδίο του εισερχόμενου τουρισμού με υπηρεσίες μεταφοράς, εκδρομών, εισιτηρίων (αεροπλάνα, λεοφορεία κ.α.), τις κρατήσεις ξενοδοχείων, κ.λπ. Θα τιμή μας να αναλάβουμε την αντιπροσώπευση της επιχείρησής σας στην Κρήτη για εισερχόμενο τουρισμό.

  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
  Η Hire Cars Crete έχει περίπου 250 αυτοκίνητα όλων των κλάσεων: μικρά, μεσαία, μεγάλα, αυτόματα, convertible, τζιπ και μίνι λεοφορεία. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η αρχή μας είναι να ανανεώνουμε τον στόλο μας κάθε τρία έτη και να σιγουρευόμαστε ότι όλα τα αυτοκίνητά μας είναι σε άριστη μηχανική κατάσταση με συχνή και λεπτομερή συντήρηση.

  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Η επιχείρησή μας έχει συνολικά έξι υποκαταστήματα σε όλη την Κρήτη. Δύο υποκαταστήματα βρίσκονται στην πρωτεύουσα το Ηράκλειο, το οποίο είναι το εμπορικό κέντρο του νησιού. Θα μας βρείτε στη κύρια οδό που οδηγεί από το λιμάνι στην καρδιά της πόλης όπου μπορείτε επίσης να βρείτε γραφεία ταξιδίων, τράπεζες, κ.λπ. Το λιμάνι είναι μόνο 300μ μακριά, το μουσείο 250μ και ο διεθνής αερολιμένας Ηρακλείου βρίσκονται σε απόσταση 2χλμ. Ένα υποκατάστημα βρίσκεται στο Λιμάνι Χερσονήσσου. Τέλος, υπάρχουν δύο υποκαταστήματα στο κέντρο της Σταλίδας. Επιπλέον, η επιχείρησή μας διαθέτει δύο μεγάλα γκαράζ εξοπλισμένα με τα πιό πρόσφατα όργανα για την κατάλληλη συντήρηση των αυτοκινήτων μας. Στην επιχείρησή μας εργάζονται είκοσι πέντε άνθρωποι. Οι δέκα από τους είναι τεχνικό προσωπικό, 10 είναι πωλητές και 5 είναι αρμόδια για την παράδοση και παραλαβή των αυτοκινήτων.

  ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  24 ώρες παράδοση και παραλαβή σε όλη την Κρήτη.
  Τεχνική υποστήριξη 24 ωρών σε όλη την Κρήτη από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας.
  Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου και των επιβατών.

Παροχές
 • ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Ο οδηγός πρέπει να έχει άδεια που να έχει εκδοθεί πριν ένα χρόνο τουλάχιστον ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: Μία ημέρα. Κάθε επιπλέον ώρα θα επιβαρύνεται από το 1/5 της κανονικής ημερήσιας τιμής ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Προκαταβάλλεται το προϋπολογιζόμενο μίσθωμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ(Περιλαμβανεται στην τιμη ): Περιλαμβάνονται οι ασφαλιστικές καλύψεις: · Θάνατος και σωματικές βλάβες προσώπων που δεν επιβαίνουν στο αυτοκίνητο της Hire Cars Crete. · Υλικές ζημιές σε πράγματα που δεν μεταφέρονται με το αυτοκίνητο της Hire Cars Crete. ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Περιλαμβανεται στην τιμη ): Μειώνει την ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο αυτοκίνητο εφόσον δεχτεί τους σχετικούς όρους με την υπογραφή . Απαραίτητη προϋπόθεση η οδήγηση σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ(Περιλαμβανεται στην τιμη ): Παρέχεται κάλυψη για τους επιβάτες με ανώτατο όριο συνολικά για κάθε ατύχημα €15000 ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΟΠΗΣ(Περιλαμβανεται στην τιμη ) ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ: €2 ημερησίως Φ.Π.Α. 23%(Περιλαμβανεται στην τιμη ) ΒΕΝΖΙΝΗ: Πληρώνεται από τον ενοικιαστή ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ / ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ: Μέσα από την πόλη Ηρακλείου και στο αεροδρόμιο O πελάτης ( χωρίς οποιδήποτε κόστος ) αλλά και η εταιρία ( Hire-Cars-Crete) έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την κράτηση οποιαδήποτε στιγμή .
Επικοινωνία
Ηράκλειο (Κεντρικά Γραφεία): Τηλ: +30.2810.335.900 Κινητό: +30.6980.343.448,Χανιά (Αεροδρόμιο): Κινητό: +30.6980.343.448 Χερσόνησσος: Διεύθυνση: Δημοκρατίας 40, Χερσόνησσος Κρήτης, Ελλάδα Τηλ: +30.28970.24735 Σταλίδα: Διεύθυνση: Παραλιακή Οδός 151 - Σταλίδα Κρήτης, Ελλάδα Τηλ.: +30.28970.31447

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μην ανυσηχείτε , δεν ενοχλούμε

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password