Ellinair: Τα νέα μιας ανερχόμενης αεροπορικής

Τα πέντε χρόνια της συμπλήρωσε η αεροπορική εταιρεία Ellinair με έδρα την Θεσσαλονίκη, ανακοινώνοντας νέες πτήσεις και παροχές, ενώ, παράλληλα, υποστήριξε έμπρακτα τον θεσμό των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας αποδεικνύοντας την ευαισθησία της σε ενέργειες που στοχεύουν στην γαστρονομική ανάπτυξη, ως μείζον στοιχείο πολιτισμού στη Βόρεια Ελλάδα.

Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη, εκφράστηκε με την υποστήριξη των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ λίγες μέρες μετά, η ανακοίνωση της διεύρυνσης των δρομολογίων της προς τη νησιωτική Ελλάδα, δείχνει το ενδιαφέρον και τη συμβολή της εταιρείας στην περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ενισχύοντας με τρία ακόμη αεροσκάφη στον στόλο της, προσθέτει νέα δρομολόγια από την Αθήνα στη νησιωτική Ελλάδα για τη θερινή περίοδο (Μάρτιο-Οκτώβριο) και συγκεκριμένα: Αθήνα- Μύκονο, Αθήνα- Χανιά και Αθήνα- Κέρκυρα. Παράλληλα συνεχίζονται τα δρομολόγια προς Ηράκλειο, Χανιά και Σαντορίνη και ενισχύονται τα δρομολόγια προς Ρόδο, τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα εσωτερικά δρομολόγια, η εταιρεία εκτελεί δρομολόγια σε ευρωπαϊκούς προορισμούς όπωςΣτουτγάρδη, Βαρσοβία, Ταλίν, Cluj Napoca (Ρουμανία), Katowice (Πολωνία) ενώ για τη θερινή περίοδο θα πετάει κατευθείαν για τη Μόσχα από το Ηράκλειο, την Πάτρα και την Κέρκυρα. Ταυτόχρονα διατηρεί τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με πόλεις της Ρωσίας, της Ουκρανίας, του Καζακστάν και την πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Παράλληλα, η επέτειος των πέντε ετών λειτουργίας της εταιρείας, συμπίπτει με την επίτευξη μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας με τον κολοσσό των ρωσικών αερογραμμών Aeroflot. Η συνεργασία ανακοινώθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες και σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ellinair κ. Θάνος Πασχάλης, τόνισε ότι η συμφωνία «καταδεικνύει εμπράκτως, την εξωστρέφεια της εταιρείας». Επισήμανε ακόμα ότι «η συμφωνία συνεργασίας με την Aeroflot είναι μόνο η αρχή, ενώ η προσφορά νέων υπηρεσιών και η αναβάθμιση των υφιστάμενων, αποτελούν ύψιστης προτεραιότητας θέματα για όλους εμάς».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ellinair κ. Ιωάννης Μουζενίδης, υπογράμμισε πως η Ellinair συνεχίζει την πορεία της το 2019, ακόμη πιο δυναμικά. «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία που ακολουθεί ο Όμιλος από την ίδρυσή του το 1995, την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, με επίκεντρο τον άνθρωπο» είπε ο κ. Μουζενίδης.

Το 2018 εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή χρονιά για την Ellinair. Έχοντας ξεπεράσει το φράγμα του 1 εκατ. επιβατών και με το δίκτυο των προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 40 πόλεις, η Ellinair προβλέπει για το 2019 αυξήσεις σε όλα τα βασικά της μεγέθη. Με την Ellinair ο όμιλος Μουζενίδη, προσφέρει καλύτερη, εύκολα ελεγχόμενη ποιότητα υπηρεσιών, άμεση μεταφορά από σημείο σε σημείο, στους επιθυμητούς χρόνους -αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό ακρίβειας χρόνου των πτήσεων έφτασε το 90%, με το υπόλοιπο 10%, να μην υπερβαίνει σε αναμονή τα 15 λεπτά. Σημαντικές είναι οι διευκολύνσεις που προσφέρει στους επιβάτες μέσα από την νέα εμπορική πολιτική που πρόκειται να εφαρμοστεί όπως η αγορά εισιτηρίου χωρίς αποσκευή, προτεραιότητα στην παραλαβή, πρόσβαση σε business lounges και χρήσης fast lanes στον έλεγχο χειραποσκευών.

Στις παροχές της Ellinair περιλαμβάνονται ακόμα:

  • 8 kg δωρεάν χειραποσκευή
    *10 kg δωρεάν για φοιτητές και στρατευμένους
    *Δωρεάν ρόφημα & snack
  • Internet Booking engine για κρατήσεις από το διαδίκτυο
    *Web Check-in και Mobile check-in 48 ώρες πριν την πτήση
    *Low Fare Calendar

Να σημειωθεί πως η Ellinair έχει συνεργασία με την HAHN AIR και Interlining agreement με περισσότερους από 250 αερομεταφορείς, παρουσία σε όλα τα GDS’S και συνεργασία με όλη την ταξιδιωτική αγορά, ενώ παρέχει προμήθεια στους ταξιδιωτικούς πράκτορες επί της αξίας του εισιτηρίου και ειδικές τιμές για ομαδικές μετακινήσεις.

Ο Όμιλος Μουζενίδη ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1995, συμπληρώνοντας πλέον 24 χρόνια στον τομέα του τουρισμού. H αεροπορική εταιρεία Ellinair ιδρύθηκε το 2013, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με τη διενέργεια ναυλωμένων πτήσεων, προσθέτοντας αργότερα και προγραμματισμένες πτήσεις, ενώ απασχολεί 320 άτομα προσωπικό, υψηλού επιπέδου και εκπαίδευσης

Πηγή:https://www.athinorama.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μην ανυσηχείτε , δεν ενοχλούμε

Tags:

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password