Το Direct Booking θα παραμένει σταθερά δυναμική επιλογή για τον τουρισμό

Στο 3rd International Hospitality Forum τονίστηκε ότι η επιχείρηση οφείλει να επενδύει στη δημιουργία στελεχών που θα κάνουν τη διαφορά. Πλέον η τάση είναι η αναζήτηση ανθρώπινου δυναμικού να διαλαμβάνει χώρα μέσα από τα κανάλια της νέας τεχνολογίας, ενώ αναδείχθηκε και η μεθοδολογία για το πως αυτό επιτυγχάνεται αποτελεσματικότερα.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας (3rd International Hospitality Forum). Το Φόρουμ διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΞΕΕ) στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης XENIA 2019.

Στην εκδήλωση-θεσμό για τον κλάδο της ξενοδοχίας συμμετείχαν διακεκριμένοι εκπρόσωποι αναγνωρισμένων διεθνών τουριστικών brands, καθώς και ξένοι και Έλληνες ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον κλάδο των συμβουλευτικών επιχειρήσεων. Σημειώνεται ότι στο 3rd International Hospitality Forum εγκαινιάστηκε η συνεργασία με τη Phocuswright, μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών Consulting παγκοσμίως με εξειδίκευση στον τουρισμό.

Ο οικοδεσπότης κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του ΞΕΕ, καλωσόρισε τους περισσότερους από 800 ξενοδόχους και επαγγελματίες του κλάδου που παρακολούθησαν τις εργασίες του φόρουμ. Την εκδήλωσε χαιρέτισε ο Peter Ottmann, διευθύνων σύμβουλος του NürnbergMesse Group. Την έναρξη, δε, των εργασιών του φόρουμ κήρυξε ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης. Παρευρέθηκαν, επίσης, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κα Κατερίνα Νοτοπούλου, η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, καθώς και οι πρόεδροι του ΣΕΤΕ και της ΠΟΞ.

ΠΗΓΉ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μην ανυσηχείτε , δεν ενοχλούμε

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password