Στις 27 Σεπτεμβρίου ξεκινά η 1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη (7 Αυγούστου 2019) η συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Υφυπουργό κ. Μάνο Κόνσολα και τον Γ. Διευθυντή της Mact Media Group και διοργανωτή της έκθεσης κ. Γεώργιο Καραχρήστο για την 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου, από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ).

Η 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου είναι η πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες.

Α’ Ενότητα Θεματικός (Εναλλακτικός) Τουρισμός

Β’ Ενότητα Γαστρονομία, Παραδοσιακά Ποτά και Οίνος

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, εκ μέρους και του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον και απεριόριστη συμπαράσταση και βοήθεια από το Υπουργείο και τον ΕΟΤ στην σημαντική αυτή διοργάνωση που θα επισφραγιστεί με την συμμετοχή του Υπουργού και του Υφυπουργού στα εγκαίνια και στις εκδηλώσεις της έκθεσης.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Πηγη

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μην ανυσηχείτε , δεν ενοχλούμε

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password