Ξεκινά τον Απρίλιο 2020 το νέο Athens Capital Hotel – MGallery στο Σύνταγμα

Οι εργασίες ολικής ανακαίνισης του εκμισθωμένου κτιρίου στη συμβολή της Λ. Πανεπιστημίου με την οδό Κριεζώτου, όπου παλαιότερα στεγαζόταν το ιστορικό ξενοδοχείο Kings’ Palace, βρίσκονται πλέον στο τελικό τους στάδιο. Η επένδυση ανέρχεται σε 22 εκατ. ευρώ.

Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του το Athens Capital Hotel – MGallery, της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι εργασίες ολικής ανακαίνισης του εκμισθωμένου κτιρίου στη συμβολή της Λ. Πανεπιστημίου με την οδό Κριεζώτου, όπου παλαιότερα στεγαζόταν το ιστορικό ξενοδοχείο Kings’ Palace, βρίσκονται πλέον στο τελικό τους στάδιο.

Η επένδυση συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ θα αποδώσει ”ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο μοναδικών ποιοτικών προδιαγραφών στα πρότυπα του φημισμένου Ξενοδοχειακού προϊόντος της Λάμψα ΑΕ”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Το Athens Capital Hotel – MGallery θα συνδυάζει την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αισθητική του ιστορικού κέντρου της Αθήνας με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζουν τα “luxury boutique” ξενοδοχεία του δικτύου της MGallery Collection, η οποία ανήκει στον ξενοδοχειακό κολοσσό Accor.

Τη θέση του γενικού διευθυντή του Athens Capital Hotel – MGallery έχει αναλάβει ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, διακεκριμένο στέλεχος της ξενοδοχειακής αγοράς και με μακροχρόνια εμπειρία στη διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου Accor.

Πηγή

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μην ανυσηχείτε , δεν ενοχλούμε

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password