Μέσω Google Home πληροφορίες για πτήσεις με την Singapore Airlines

Οι πληροφορίες για τις πτήσεις της Singapore Airlines τώρα είναι διαθέσιμες και μέσω του Google Home μιας και όσοι ταξιδεύουν με τη Singapore Airlines μπορούν πλέον να ενημερώνονται για την πτήση τους από την άνεση του σπιτιού τους δίνοντας απλώς μια φωνητική εντολή μέσω του Google Home.

Η Singapore Airlines είναι ο πρώτος αερομεταφορέας της Νότιο Ανατολικής Ασίας που παρέχει πληροφορίες για την πτήση μέσω του Google Home, χάρη στο οποίο το ηχείο που συνεργάζεται με την πλατφόρμα του Google Assistant και παρέχει τη δυνατότητα φωνητικής εντολής.

Οι χρήστες μπορούν να ζητούν πληροφορίες για τις πτήσεις της Singapore Airlines και της SilkAir μέσω φωνητικής εντολής ενώ οι πληροφορίες που παρέχονται αφορούν τις τρέχουσες αναχωρήσεις και αφίξεις, ημερομηνίες, δρομολόγια και αεροσταθμούς.

H SIA πρόκειται να εμπλουτίσει σταδιακά το περιεχόμενο των πληροφοριών που θα παρέχονται μέσω του Google Home. Οι πληροφορίες που μπορεί να βρει κανείς στο Google Home αποτελούν μια προέκταση του Kris, του beta chatbot της αεροπορικής εταιρίας, που εξυπηρετεί την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Facebook και που τέθηκε σε λειτουργία τον περασμένο Δεκέμβρη. Το beta chatbot Kris δημιουργήθηκε από στελέχη της εταιρίας και αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στο singaporeair.com το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Τέλος, συσκευές πρόσβασης στο Google Home θα είναι διαθέσιμες από την επόμενη εβδομάδα και στο KrisShop.com, το online κατάστημα της SIA.

Πηγή:https://www.tour-market.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μην ανησυχείτε, δεν ενοχλούμε

Click to Hide Advanced Floating Content
earthTV player integration example
Προβολή
Απόκρυψη
X
- Enter Your Location -
- or -
Register New Account
Reset Password