Κυριάκος Restaurant

Ενα χαμόγελο δεν κοστίζει τίποτα, όμως δημιουργεί πολλά. Αυτό το χαμόγελο, αγνό, πηγαίο, αυθόρμητο, ειλικρινές, δεν έλειψε ποτέ από το εστιατόριο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, μια αγαπημένη οικογενοιακή επιχείρηση.

Στα χρόνια αυτά που πέρασαν, το εστιατόριο ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι πλέον ένα κλασικό, διαχρονικό στέκι με ζεστό περιβάλλον που έχει φιλοξενήσει απλούς και διάσημους πελάτες και προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, σήμερα, δικαίως το όνομα ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι σύνωνυμο της καλής γέυσης.

 

Menu
  • Αυτό που κρατάει το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ στην πρώτη γραμμή, είναι τα καθημερινά φρέσκα λαχανικά, τα αγνά υλικά, σεβασμός στις παραδοσιακές συνταγές, η καθαριότητα και το γρήγορο, καλό και ευγενικό σέρβις. Εξαιρετική μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών (πάντα με κρητικό ελαιόλαδο) με γεύσεις η μία καλύτερη από την άλλη, προσφέρει μία αξέχαστη γευστική απόλαυση. Δεκάδες σπεσιαλιτέ, με χαρακτηριστικά τα παραδοσιακά φαγητά, ξεχωρίζουν: κόκορας κρασάτος, αγγιναροκούκια, χόντρος με χοχλιούς, καλαμαράκι με βασιλικό και ούζο, τα περίφημα ντολμαδάκια με κιμά αυγολέμονο, μελιτζάνα με μοσχάρι ή κοτόπουλο φιλέτο και μπεσαμέλ και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την κρέμα καραμελέ ή τα μυζηθροπιτάκια με μέλι. Μεγάλο μυστικό το καθάρισμα των προσεκτικά επιλεγμένων κρεάτων, από λίπη και νεύρα, για να εξασφαλιστεί η επιθυμητή γεύση. Η πλούσια κάβα με τα κρασιά που συνοδεύουν τις γεύσεις, oλοκληρώνοντας την απόλαυση ενός γεύματος.
Επικοινωνία
Λειτουργεί: Καθημερινά, Μεσημέρι & Βράδυ εκτός Τετάρτη βράδυ. Κλειστό: Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο κάθε Κυριακή

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μην ανυσηχείτε , δεν ενοχλούμε

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password