ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

Το νησί της Γραμβούσας βρίσκεται στο βόρειο άκρο, στα δυτικά της Κρήτης και 1 χιλιόμετρο από την χερσόνησο με το ίδιο όνομα,και είναι προσβάσιμο μόνο από τη θάλασσα.

Το λεωφορείο σας φέρνει στο λιμάνι του Καστελίου, όπου η θαλάσσια βόλτα σας θα ξεκινήσει με το πέρασμα στον κόλπου της Κισσάμου και θα θαυμάσετε το σπήλαιο του Ταρσανά, ένα ναυπηγείο που χρονολογείται από πολύ αρχαίους χρόνους.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το γεωλογικό φαινόμενο που υπάρχει (της πλημμυρίδας και της άμπωτης) περίπου από το 1500 π.Χ. Στο νησί της Γραμβούσας μπορείτε να δείτε τα ερείπια του ενετικού κάστρου, που βρίσκεται σε ένα ακρωτήρι 140m πάνω από τη θάλασσα, και να απολαύσετε την πανοραμική θέα 360 μοιρών από τους τοίχους από αυτό το πρώην στέκι των πειρατών. Μετά την ξενάγηση, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μια βουτιά στα καθαρά νερά του νησιού πριν από την επιστροφή στο πλοίο για δροσιστικά ποτά.

Συνεχίζετε στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου και αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο για να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του.

Μέχρι αργά το απόγευμα το πλοίο θα σας φέρει πίσω στο λιμάνι του Καστελίου, όπου το λεωφορείο θα περιμένει για να σας πάρει πίσω στα ξενοδοχεία σας.  

Πρόγραμμα
Κόστος
Επικοινωνία
+30 2810 286 136

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μην ανυσηχείτε , δεν ενοχλούμε

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password