Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες: Πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο;

Η λειτουργία ενός γρήγορου τρένου, που θα εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη & Θεσσαλονίκη – Αθήνα σχεδόν στο μισό χρόνο απ’ ότι σήμερα είναι γεγονός. Έτσι, φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην έναρξη του δρομολογίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ώρες των δρομολογίων, τις στάσεις, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά και την τιμή του εισιτηρίου για την πρώτη και δεύτερη θέση.

Ειδικότερα, το νέο δρομολόγιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιείται με ένα ζεύγος τρένων, το οποίο θα διανύει την απόσταση: Θεσσαλονίκη – Αθήνα (με στάσεις σε Λάρισα και Παλαιοφάρσαλο) σε 3 ώρες και 57 λεπτά και Αθήνα – Θεσσαλονίκη (με στάσεις Λιανοκλάδι και Λάρισα) σε 4 ώρες και 10 λεπτά.

Από την Αθήνα, το πρώτο δρομολόγιο, το οποίο είναι και το πιο γρήγορο, αναχωρεί στις 06:22 και μετά υπάρχουν δρομολόγια ανά τρεις ώρες, στις 09:22, 12:22, 15:22 & 18:22.

Από τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο δρομολόγιο, το οποίο είναι και το πιο γρήγορο, αναχωρεί στις 06:27 και μετά υπάρχουν δρομολόγια ανά τρεις ώρες, στις 09:15, 12:15, 15:15 & 18:15.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Intercity Express διαθέτει πρίζα σε κάθε θέση, υποστηρικτικό προσωπικό on board, WiFi (προς το παρόν, αποκλειστικά στην αμαξοστοιχία I/C51 και για την Α΄ θέση, ενώ σταδιακά θα εγκατασταθεί και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες). Επιπλέον, αναβαθμίστηκαν και οι υπηρεσίες κυλικείου με νέο συνεργάτη την εταιρία ΒΕΝΕΤΗΣ και αποκλειστικά για τους επιβάτες της πρώτης θέσης (στις αμαξοστοιχίες I/C50 και I/C51) διατίθενται δωρεάν εφημερίδες και σετ προϊόντων περιποίησης σε συνεργασία με τον Όμιλο Σαράντη.

Αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφήνει αμετάβλητο το εισιτήριο με την πρώτη θέση να κοστίζει 55 ευρώ (με 20% έκπτωση για την επιστροφή) και τη δεύτερη θέση να κοστίζει 45 ευρώ (με 20% έκπτωση) για το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Πηγή:https://www.athinorama.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μην ανυσηχείτε , δεν ενοχλούμε

Προβολή
Απόκρυψη
Register New Account
Reset Password